Bespaar direct

Waarom te veel betalen voor je stroom?

Vragen?

Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

FAQ

Wil je een nieuw energiecontract afsluiten? Heb je echter vragen over het welkomstcadeau dat je bij dit energiecontract gaat krijgen? Dan ben je niet de enige. Wij krijgen met enige regelmaat vragen binnen over een energie cadeau. Mede daarom hebben wij besloten om deze sectie met veelgestelde vragen op te stellen. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen met betrekking tot een energie cadeau.

Nee, dat is niet altijd het geval. Dit is alleen het geval als een energieleverancier dit cadeau aanbiedt. Soms hanteren aanbieders helemaal geen cadeau, terwijl in andere perioden de cadeaus om je oren vliegen. Dat is dan ook dé reden waarom het interessant is om vaker een goed vergelijk te maken. Dan kun je dus ook vaker genieten van welkomstcadeaus van de aanbieders.

Wil je sowieso graag een welkomstcadeau ontvangen? Via onze website kun je de beste energiecadeaus vinden. Indien je via onze website een energiecontract afsluit, geniet je dus sowieso van een interessant welkomstcadeau.

Ben je voornemens om over te stappen naar een andere energieleverancier? Als je deze overstap gaat maken, zie je altijd benoemd staan welk cadeau je krijgt. Dit kan bijvoorbeeld een cadeaubon zijn, kan een tablet zijn, maar kan ook een cadeau naar keuze zijn. Als dat laatste het geval is, heeft de leverancier hier vaak een maximum bedrag aan gekoppeld.

Ons advies is om in ieder geval goed na te gaan wat het cadeau precies is. Dit zie je vaak al direct, aangezien dit een perfect marketingmiddel voor de energieaanbieders is.

Dit is volledig afhankelijk van de eisen die gesteld zijn door jouw huidige energieleverancier. Bij het aangaan van jouw huidige energiecontract ben je echter akkoord gegaan met die eisen. Mocht daarin staan dat je een boete moet betalen, kun je daar dus niet onderuit. Ons advies is dan ook om de voorwaarden c.q. regels heel goed door te lezen.
Ja, het is zeker mogelijk dat je een tablet, een iPad of zelfs een TV cadeau krijgt als energie cadeau. Sommige aanbieders stunten echt met ongekend dure cadeaus, waar jij dus perfect van kunt profiteren. Let echter wel heel goed op de voorwaarden die bij dergelijke cadeaus gesteld worden. In veel gevallen zien we dat de voorwaarden relatief streng zijn en dus dat je bijvoorbeeld jarenlang klant moet blijven.
Wil je graag overstappen? Let dan goed op het welkomstcadeau en de eisen die gesteld worden. let daarnaast ook op de kosten voor de energie, op de ingangsdatum en op de leverancier van de energie. Je wilt immers alleen een energiecontract afsluiten bij een goede en betrouwbare partij. Doe daarom altijd goed onderzoek en maak bij voorkeur gebruik van onze website. Dan ben je verzekerd van de beste energiecontracten en de beste welkomstcadeaus.